Auto's Verschueren

Grafisch Ontwerp  Branding  Motion Design  Webshop  Digitale Strategie  Marketing  Web applicatie  Web design

Willebroek
Auto's Verschueren

Auto’s Verschueren: uw partner als het gaat om mobiliteit en kwaliteit. Bij AV draait het om auto’s, maar nog meer om klanttevredenheid! Passie voor zowel mens als machine geldt hier als belangrijkste drive om iedere dag de beste service te verlenen tegen een eerlijke prijs. Onze missie: autorijden leuk maken én leuk houden, want dat is waar een goede deal over gaat.

De uitdaging

Het bouwen van een nieuwe website in record tijd en vervolgens de digitale bedrijfsprocessen en marketing uitbouwen en op punt zetten.

De oplossing

Uitzetten van de marketing strategie en afstemmen op de CRM software, volledig door ons ontwikkeld. De ontwikkeling van de nieuwe verkoopswebsite met alle toeters en bellen. Het ontwikkelen van een custom schattingstool, het maken van bedrijfsvideo's en veel meer ...

Het resultaat

Een 360° ervaring zorgt ervoor dat onze klanten één vast aanspreekpunt hebben en voor de rest alles door ons gecoördineerd wordt. Zelfs op IT vlak wordt je volledig bijgestaan. Hiervoor kan je rekenen op ons zusteronderneming Mac IT.

Meer cases

1

Contacteer ons