Meer omzet met een Webshop of E-commerce

Start je online verkoop!

We merken de laatste jaren op dat de online verkoop enkel is toegenomen. Zelfs de kleinere lokale winkels worden meegezogen in deze trend. Wat vroeger een leuke fysieke winkel was, wordt nu bijgestaan door een uitgebreide webshop of e-commerce. Allerlei factoren zorgen voor een opwaartse beweging naar online aankopen.

Blijf niet achter en start zelf je online verkoop! Hieronder leggen we eenvoudig het verschil uit tussen een webshop of e-commerce. Zo kun jij kiezen voor een oplossing op maat.

Monclé Boutique
Bekijk deze case!

Kiezen voor een webshop of e-commerce

Webshop

Een webshop is het verlengde van je fysieke winkel. Je hebt al een verkooppunt, maar wenst deze te boosten op het web.

Omdat je al een winkel hebt, is de instap eenvoudiger dan een e-commerce. Je doet aan stockbeheer en hebt al een basis in logistiek en verkoop. Het opzetten van een webshop is vrij eenvoudig en heeft buiten een omzetverhoging een beperkte impact op je bedrijvigheid.

Wij zullen de focus leggen op het verlengen van je activiteiten. Indien nodig maken we een naadloze connectie met je bestaande CRM of kassasysteem.

E-commerce

De aanpak voor het opzetten van een e-commerce is net een tikkeltje anders. Hierbij ligt de focus op wat er achter de schermen gebeurt en zien we de shop vervolgens aan de voorkant.

De online verkoop is je enige afzetpunt en daarom schenken we hier de nodige aandacht aan. We starten samen het project met het oog op een efficiënt beheer. Zo kan jij je als ondernemer bezighouden met het creëren van omzet., iets waar jij goed in bent.

Boek je grote successen in je e-commerce? Wie weet open je in de toekomst een ondersteunend fysiek verkooppunt!

Tijdslijn

Wij staan je bij om je online verkoop zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je wilt niet zomaar een webshop of e-commerce, maar eentje dat omzet creëert. Om goed te beginnen zullen we een kennismakingsgesprek inplannen.

Je succes valt of staat met de juiste aanpak en een groot inlevingsvermogen. Of je nu een kleine shop wenst op te zetten of een uitgebreide e-commerce, de juiste bedrijfsflow bepaalt mede je succes. Met bepaalde campagnes of advertenties trek je bezoekers aan. Uitnodigende CTA’s (Call To Actions) zorgen voor engagement en tenslotte de juiste afhandeling van je orders.

Samen met onze e-commerce specialisten maken we je bedrijfsproces zo efficiënt mogelijk.

Je kan best ook even onze marketing en digitale strategie overwegen voor optimale resultaten. Het opzetten van succesvol online handelen ligt immers bij het kiezen van het juiste traject.

Lees meer over Marketing
Photo - Moncle 6

Als vervolg op ons uitgebreid kennismakingsgesprek starten we met het bepalen van de content. Dit gaat van de opzet van de producten en eventuele combinaties van meerdere producten, tot de eigenlijke teksten en landingspagina’s. Belangrijk voor de vindbaarheid en SEO op het web.

Onze creative Pixels bekijken, als potentiële klant van je online shop, welke CTA (Call To Actions) je rendement zullen verhogen.

Eens dit bepaald is, kunnen we starten met het design.

Contacteer ons
Photo - Timeline 5

Het ontwerpproces kan beginnen. Wij leveren standaard een desktop en mobiele versie. Zo ben je zeker dat de klant jouw content steeds zo goed mogelijk te zien krijgt, ongeacht het apparaat.

In het creatieve proces starten met het maken van enkele mock-ups waarbij jij volledig betrokken wordt. Je ontvangt een review link waar je onmiddellijk feedback kan geven. Deze opmerkingen worden dan ook gelijk verwerkt door onze designers: jouw visie wordt tot in de puntjes verzorgd!

Omdat het design volledig interactief is, krijg je dus vroeg in het proces een realistisch beeld van hoe de website eruit zal zien. Enkel wanneer jij tevreden bent en je goedkeuring geeft, starten we met de ontwikkeling van je website.

Bekijk onze cases
Photo - Timeline Design 1

Het goedgekeurde design gaat naar onze development afdeling.

Zodra de webshop of e-commerce klaar is, geven we je de mogelijkheid om de producten toe te voegen. Uiteraard kan deze taak ook worden uitgevoerd door onze Creative Pixels. Als je voor het laatste kiest, hoef jij dus nog weinig zelf te doen. We zien je bij de oplevering!

Bekijk onze cases
Photo - Timeline 8

Voor je het weet staat jouw webshop of e-commerce online. Get ready to launch!

Samen overlopen we ook nog even de volledige verkoop flow en zorgen zo voor een goede start. Wie weet hebben we voor jou misschien nog wel een leuk launch filmpje klaarstaan. We zijn ten slotte allemaal trots op jouw website.

DIT WIL IK
Photo - Timeline finish 1

Onze Webshop cases

1

Contacteer ons