Meer omzet met een Webshop of E-commerce

Start je online verkoop!

We merken op dat de laatste jaren de online verkoop enkel is toegenomen. Zelfs de kleinere lokale winkels worden meegezogen in deze trend.
Wat vroeger een leuke fysieke winkel was wordt nu bijgestaan door een leuke webshop of e-commerce.
Allerlei factoren zorgen voor een opwaartse beweging naar het kopen op internet.
Blijf niet bij de pakken zitten en start zelf je online verkoop met een unieke webshop of e-commerce. Ontdek het verschil hieronder

Laat het ons weten als je klaar bent voor een boost van je verkoop!
Met jouw kennis en onze skills maken we er iets fantastisch van.

Monclé Boutique
Bekijk deze case!

Kiezen voor een webshop of e-commerce

Webshop

Een webshop is het verlengde van je fysieke winkel. Je hebt reeds een verkooppunt, maar wenst deze te boosten op het web.
Omdat je reeds een winkel hebt is de instap eenvoudiger dan een e-commerce.
Je doet reeds aan stockbeheer en hebt al een basis in logistiek en verkoop. Het opzetten van een webshop is vrij eenvoudig en heeft buiten een omzetverhoging een beperkte impact op je bedrijvigheid.
Hierbij leggen we de focus op het verlengen van je activiteiten en indien nodig maken we een naadloze connectie met je bestaande CRM of kassasysteem.

E-commerce

De aanpak voor het opzetten van een e-commerce is net een tikkeltje anders.
Hierbij ligt de focus op wat er achter de schermen gebeurt en vervolgens de shop aan de voorkant.
De online verkoop is je enige afzetpunt en daarom schenken we hier de nodige aandacht.
We starten samen het project met de focus op een efficiënt beheer. Zo kan jij je als ondernemer bezig houden met het creëren van omzet., iets waar jij goed in bent.
En loopt je e-commerce uitstekend, dan doe je misschien in de toekomst misschien wel een ondersteunend fysiek verkoopspunt open.

Tijdslijn

Je hebt eindelijk de beslissing genomen om online te handelen, top!

Wij gaan je hierbij helpen, maar... .
Je wil niet zomaar een webshop of e-commerce, maar eentje dat omzet creëert.
Een goede start is essentieel en hiervoor is een uitgebreid kennismakingsgesprek uitermate belangrijk.
Je succes valt of staat met de juiste aanpak en een groot inlevingsvermogen. Of je nu een kleine shop of een volledige e-commerce wenst op te zetten, de juiste bedrijfsflow bepaalt mede je succes.
Het start bij het aantrekken van bezoekers d.m.v. bepaalde campagnes en/of advertenties met vervolgens de juiste CTA’s (Call To Actions) tot tenslotte de juiste afhandeling van je orders.

Samen met onze e-commerce specialisten maken we je bedrijfsproces zo efficiënt mogelijk. Tenslotte wil je achteraf geen koppijn, toch?

Om je webshop/e-commerce een boost te geven, kan je best ook even onze marketing en digitale strategie te overwegen. Het opzetten van succesvol online handelen ligt immers bij het kiezen van het juiste traject.

Lees meer over Marketing
Photo - Moncle 6

Als vervolg op ons uitgebreid intake gesprek, starten we met het bepalen van de content. Dit gaat van de opzet van de producten en eventuele combinaties van meerdere producten, tot de eigenlijke teksten en landingspagina’s. Belangrijk voor de vindbaarheid en SEO op het web.

Onze creative Pixels bekijken, als potentiële klant van je online shop, welke CTA (Call To Actions) je rendement zullen verhogen.
Eens dit bepaald, kunnen we starten met het design.

Contacteer ons
Photo - Timeline 5

Het ontwerpproces kan beginnen. Wij leveren standaard een desktop en mobiele versie. Hierdoor komt jouw content altijd goed uit, hoe de klant je website ook bezoekt.

We starten met de creatie van enkele mock-ups. In dit creatieve proces wordt je volledig betrokken en je krijgt van ons een review link waar je onmiddellijk feedback kan geven. Onze designers verwerken je comments tot het perfect is.
Je design is reeds volledig interactief. Je krijgt dus vanaf het begin een realistisch beeld van hoe zowel de verkoopsflow als de volledige website eruit zal zien. Enkel wanneer jij tevreden bent en je goedkeuring geeft, starten we met de ontwikkeling van je website.

Bekijk onze cases
Photo - Timeline Design 1

Het goedgekeurde design gaat naar onze development afdeling.

Van zodra de webshop/e-commerce klaar is geven we jouw alvast de mogelijkheid de producten in te geven. Uiteraard kunnen deze ook worden toegevoegd door onze creative Pixels.
Kies je voor deze optie dan hoef jij dus zelf niets meer te doen.
We zien je bij de oplevering!

Bekijk onze cases
Photo - Timeline 8

Voor je het weet staat jouw site online. Get ready to launch!

Samen overlopen we ook nog even de volledige verkoopsflow en zorgen zo voor een goede start.
Als je eens lief lacht, hebben we voor jou misschien nog wel een leuke launch filmpje klaar. We zijn ten slotte allemaal trots

DIT WIL IK
Photo - Timeline finish 1

Onze Webshop cases

1

Contacteer ons