Design is 

thinking made 

visual

Grafisch design

In dit digitale tijdperk kunnen we de kracht van offline communicatie misschien wel snel vergeten. Maar toch blijft deze vorm van communicatie een belangrijk onderdeel van het bedrijfsleven.

Flyers, brochures, visitekaartjes en andere online/offline media worden voor tal van doeleinden gebruikt. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om een nieuw product of dienst te promoten dat nog niet is uitgebracht. Deze communicatiemiddelen kunnen de klant ook herinneren aan de diensten of producten van het bedrijf.

Pixel Studio is jouw allround partner voor grafisch drukwerk op maat.

Car Corner Group
Bekijk deze case!

Tijdslijn

Net zoals het ontwerpen van je logo, huisstijl of website is inlevingsvermogen in je onderneming en activiteiten noodzakelijk. Met jouw professionele ervaring en onze creativiteit maken we leuke dingen.

Ben je een nieuwe klant? Dan starten we met een kort maar bondig kennismakingsgesprek. We gaan tenslotte samen creatief aan de slag!

Photo - Grafisch ontwerp timeline1

Na het intake gesprek gaan we onmiddellijk aan het werk. Elke grafische opdracht heeft zijn eigen aanpak. Of je nu drukwerk wilt maken of een reeks leuke ontwerpen voor je sociale media wenst, onze Creative Pixels nemen de uitdaging gretig aan!

Grafisch ontwerp gaan hand in hand met onze branding, marketing en digitale strategie, maar ook voor eenmalige opdrachten kan je bij ons terecht.

Lees meer over Branding
Photo- Timeline Design4

Als je kiest voor drukwerk, dan ontvang je drukklare bestanden en ga je zelf naar je favoriete drukker. Of wij zorgen voor de volledige afhandeling en laten het materiaal drukken bij een van onze trouwe partners.

Wat digitale designs of media betreft, wij leveren de bestanden op de gewenste resolutie aan.

Na de oplevering kijken we alvast uit naar de volgende creatieve opdracht!

DIT WIL IK
Photo - Timeline finish 1

Onze Grafisch Ontwerp cases

1

Contacteer ons