Design is 

thinking made 

visual

Grafisch design

In dit digitale tijdperk is het gemakkelijk om te denken dat we de kracht van offline communicatie moeten vergeten. Maar in werkelijkheid is het nog steeds een belangrijk onderdeel van het bedrijfsleven.

Flyers, brochures, visitekaartjes en andere online/offline media worden voor veel doeleinden gebruikt. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om een nieuw product of dienst te promoten die nog niet is uitgebracht. Ze kunnen ook worden gebruikt om de klant te herinneren aan de diensten of producten van het bedrijf.

Pixel Studio is uw allround partner voor grafisch drukwerk op maat.

Car Corner Group
Bekijk deze case!

Tijdslijn

Net zoals het ontwerpen van je logo, huisstijl of website is inlevingsvermogen in je onderneming en activiteiten noodzakelijk. Met jouw professionele ervaring en onze creativiteit, maken we leuke dingen.

Ben je een nieuwe klant dan starten we met een kort maar bondig kennismakingsgesprek. We gaan tenslotte samen creatief aan de slag. ;-)

Photo - Grafisch ontwerp timeline1

Na het intake gesprek, gaan we onmiddellijk aan het werk. Elke grafische opdracht heeft zijn eigen aanpak. Of je nu drukwerk of een reeks leuke ontwerpen voor je sociale media wenst, onze creatieve Pixels maken er iets leuks van.

Grafisch ontwerp gaan hand in hand met onze branding, marketing en digitale strategie, maar ook voor éémalige opdrachten kan je bij ons terecht.

Lees meer over Branding
Photo- Timeline Design4

Afhankelijk of je nu drukwerk of digitale designs wenst hebben we volgende opleveringen.

  • Bij drukwerk zijn er 2 mogelijkheden. We leveren drukklare bestanden aan en je gaat zelf naar je favoriete drukker of we zorgen zelf voor de volledige afhandeling en laat het drukken bij één van onze trouwe partners.
  • Wat digitale designs/media betreft, leveren wij de bestanden op de gewenste resolutie aan.

Na deze oplevering kijken we alvast uit naar de volgende creatieve opdracht.


DIT WIL IK
Photo - Timeline finish 1

Onze Grafisch Ontwerp cases

1

Contacteer ons