We maken het design van je dromen

Web design waar je niet naast kunt kijken

Hoe boost je het best je merk? Simpel. Out-of-the box website in een uniek jasje. Creëer een onvergetelijke eerste indruk met een website die opvalt en net dat tikkeltje anders is dan die van je concurrenten. Zorg dat de website aan de behoeften van je onderneming voldoet. Aanpasbaarheid en uitbreidbaarheid is dan ook noodzakelijk.

Het creatief team van Pixel Studio kan niet anders dan out-of-the-box denken en maakt een website op maat. Jij bepaalt volledig zelf je online groei, zonder enige technische beperkingen. Jouw visie is onze missie.

Tijdslijn

We verdiepen ons in je bedrijfsvisie, de ziel en drijfveer van je onderneming. Jij geeft ons huiswerk zodat wij de website volledig op jou kunnen afstemmen. In deze fase is het belangrijk om gewapend te zijn met een unieke huisstijl en logo. Hier heb je 3 opties:

  1. Je logo en huisstijl zijn al on point. Top! We hoeven ons enkel in te leven en gaan vervolgens naar de contentfase.
  2. Je hebt een gepast logo, maar nog geen volledig digitale huisstijl. Geen probleem. Op basis van je logo bepalen we je huisstijl. Al de elementen steken we netjes in jouw huisstijlgids voor de toekomst.
  3. Je hebt logo noch huisstijl of het is tijd voor een rebranding. Dan starten we met het ontwerpen van deze elementen. Onze Creative Pixels gaan voor je aan de slag!

Visie, missie en huisstijl bepaald? Op naar de volgende fase: content.


Lees meer over branding
Photo - Timeline Design 1

Het ontwerpen van jouw website kan beginnen. Samen gaan we rond de tafel om de content te bepalen. Welke foto’s wil je invoegen en wat is de tone of voice? Als je verkiest om je bestaande website een make-over te geven, dan kijken we samen wat er beter kan.

Photo - Timeline 11

Aan de hand van de content maken we een sitemap. Dit is een lijst met alle pagina’s van jouw website. Zo heb je een overzicht van de routes die de gebruiker of de admin kan afleggen op de website. In deze fase besteden we bovendien de nodige aandacht aan SEO. Je wilt natuurlijk dat bezoekers jouw website zo snel mogelijk kunnen vinden tussen alle concurrentie.

Homepage content

Het ontwerpproces kan beginnen. Wij leveren standaard een desktop en mobiele versie. Zo ben je zeker dat de klant jouw content steeds zo goed mogelijk te zien krijgt, ongeacht het apparaat.

In het creatieve proces starten met het maken van enkele mock-ups waarbij jij volledig betrokken wordt. Je ontvangt een review link waar je onmiddellijk feedback kan geven. Deze opmerkingen worden dan ook gelijk verwerkt door onze designers: jouw visie wordt tot in de puntjes verzorgd!

Omdat het design volledig interactief is, krijg je dus vroeg in het proces een realistisch beeld van hoe de website eruit zal zien. Enkel wanneer jij tevreden bent en je goedkeuring geeft, starten we met de ontwikkeling van je website.

Bekijk onze cases
Photo- Timeline Design4

Het goedgekeurde design gaat naar onze developers. Jij kunt even ontspannen en ons het verder laten afhandelen. Je website zal er exact uitzien als het design, dus onaangename verrassingen kunnen we vergeten.

We zien je bij de oplevering!

Bekijk onze cases
Photo - Timeline 10

Voor je het weet staat jouw website online. Get ready to launch!

Wie weet hebben we voor jou misschien nog wel een leuk launch filmpje klaarstaan. We zijn ten slotte allemaal trots op jouw website.

DIT WIL IK
Photo - Timeline finish 1

Onze Web design cases

1

Contacteer ons