Gegarandeerd
een vliegende
start

Web design dat de aandacht trekt en vasthoudt

Je merk boosten doe je met een out-of-the box website in een uniek design. Met een website wil je juist opvallen en net een tikkeltje anders zijn dan je concurrenten.
Een website moet de behoeften van je onderneming kunnen volgen en aanpasbaarheid en uitbreidbaarheid is dan ook noodzakelijk.

Wij van Pixel Studio denken alvast aan morgen en maken je website op maat. Bij ons bepaal je zelf je online groei zonder technische beperkingen. Tenslotte maken we het zoals je zelf wil.

Tijdslijn

Eindelijk de beslissing genomen voor een nieuwe, frisse en leuke website. We willen je iets geven waarop je trots zal zijn. Dit kan uiteraard niet zomaar.

We verdiepen ons in je bedrijfsvisie en de ziel van je onderneming. Dit zorgt voor een creatie volgens jouw behoeften.
Belangrijk in deze fase is de aanwezigheid van een huisstijl en logo. Er zijn 3 mogelijkheden, nl.:

  1. Je hebt een leuk logo en huisstijl. Top! We hoeven ons enkel in te leven en gaan vervolgens naar de contentfase

  2. Je hebt een leuk logo, maar nog geen volledige digitale huisstijl. Op basis van je logo, bepalen we eerst je huisstijl. Dit maakt het je in de toekomst zoveel eenvoudiger.

  3. Je hebt nog geen logo/huisstijl of het is tijd voor een rebranding. Dan starten we met het ontwerpen van een logo en huisstijl. Onze “Creative Pixels” gaan voor je aan de slag.

Visie, missie en huisstijl bepaald? Dan gaan we verder met het bepalen van de content.


Lees meer over branding
Photo - Timeline Design 1

Het ontwerpen van jouw website kan beginnen. Samen gaan we rond de tafel om de content te bepalen. Welke foto’s wil je en wat is de tone of voice? Misschien update je je al bestaande website, dan kijken we samen wat er beter kan.

Photo - Timeline 11

Aan de hand van de content maken we een sitemap, dit is een lijst met alle pagina’s vanjouw website. Zo heb je een overzicht van de routes die de gebruiker of de admin kan afleggen op de website. We kijken hier ook naar de SEO.

Homepage content

Het ontwerpproces kan beginnen. Wij leveren standaard een desktop en mobile versie. Hierdoor komt jouw content altijd goed uit, hoe de klant je website ook bezoekt.

We starten met de creatie van enkele mock-ups. In dit creatieve proces wordt je volledig betrokken en je krijgt van ons een review link waar je onmiddellijk feedback kan geven. Onze designers verwerken je comments tot het perfect is.
Je design is reeds volledig interactief. Je krijgt dus vanaf het begin een realistisch beeld van hoe de website eruit zal zien. Enkel wanneer jij tevreden bent en je goedkeuring geeft, starten we met de ontwikkeling van je website.

Bekijk onze cases
Photo- Timeline Design4

Het goedgekeurde design gaat naar onze development afdeling. Hier hoef jij dus niets meer te doen. Tenslotte gaat je website er exact uitzien als het design.

We zien je bij de oplevering!

Een goedgekeurd design gaat naar de development afdeling

Bekijk onze cases
Photo - Timeline 10

Voor je het weet staat jouw site online. Get ready to launch!
Als je eens lief lacht, hebben we voor jou misschien nog wel een leuke launch filmpje klaar. We zijn ten slotte allemaal trots.

DIT WIL IK
Photo - Timeline finish 1

Onze Web design cases

1

Contacteer ons