New Weight

Web applicatie  Web design  Grafisch Ontwerp

Bonheiden
New Weight

Welkom bij New Weight, de gezonde en eenvoudige methode om af te vallen. Op basis van jarenlange ervaring op de “afslankmarkt” en door samenwerking met artsen en wetenschappers werd dit programma speciaal voor u ontwikkeld. Ons volledige programma helpt u om uw streefgewicht te bereiken en te behouden. Door uw eetgewoonten te verbeteren met ondersteuning van natuurlijke voedingssupplementen behaalt u al snel een positief resultaat, meer levenskwaliteit en een duurzaam gewenst gewicht.

De uitdaging

New Weight was reeds een actieve speler in Zwitserland maar wilde met hun webshop, CRM uitbreiden naar België en contacteerde Pixel Studio om hen hierin te begeleiden.

De oplossing

Pixel Studio heeft de CRM overgenomen en meertalig gemaakt, daarnaast hebben we een nieuwe meertalige Wordpress website met webshop gemaakt voor New Weight, dit zodat ze hun activiteiten konden verder zetten en uitbreiden naar België

Het resultaat

De klant was binnen de maand in België up & running en wegens de goede samenwerking heeft Pixel Studio New Weight ook voorzien van nieuw drukwerk :-)

Meer cases

1

Contacteer ons