ZorgClick

Web design  Branding

Wavervelden
ZorgClick

ZorgClick kiest voor een zeer persoonlijke en vooral warme aanpak.
Hoewel vandaag de dag op de schouders van de zorgsector een enorme last rust, zorgt net de passie van elk van ons voor een uitzonderlijke aanpak met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid.

Op basis van zijn of haar specifieke noden en behoeften, werkt Zorgclick voor iedere patiënt een volledige zorg op maat uit.
Zorgclick gaan in een eerlijke en oprechte dialoog met elke patiënt, alsook scheppen ze een sterke vertrouwensband met zijn of haar familie. Dit is van cruciaal belang voor een betrouwbare (langdurige) zorgrelatie.
Omdat Zorgclick nauw samenwerken met huisartsen en andere deskundige zorgverleners geven ze elk van onze patiënten de juiste zorg en dit binnen hun vertrouwde thuisomgeving. Hun uitgebreid zorgaanbod laat toe dat de patiënt zo lang en zo zelfstandig mogelijk kan thuis wonen en dit met het hoogste comfort.

De uitdaging

Een volledige rebranding, inclusief naamsverandering. Nood aan een frissere uitstraling en leuke presentatie van hun top team.

De oplossing

We starten met een logo en huisstijl om vervolgens een leuke website neer te zetten. Ter ondersteuning van hun sociale media hebben we ook jaardesigns voorzien.

Het resultaat

Een one page website met een frisse uitstraling en duidelijke weergave van hun diensten.

Meer cases

1

Contacteer ons