Waarom gebruiken wij Digital Ocean?

31 aug. 2022

Serverprovider digitalocean server

Websites zijn een geweldige manier om mensen over uw bedrijf te informeren. Iedereen kan naar de website van uw bedrijf gaan en meer te weten komen over de producten en diensten die u aanbiedt. Het fungeert ook als een manier om nieuwe klanten te krijgen; ook mensen kunnen uw contactgegevens krijgen voor zakelijke vragen. Maar het runnen van een website is niet zo eenvoudig als het klinkt. Uw website laat een eerste indruk achter, daarom is het belangrijk dat uw website goed werkt. Als het gaat om het succesvol runnen van een website, speelt uw webhost een grote rol.

Voordelen

  • Goedkoop. Voor slechts 5 dollar krijgt u een op SSD gebaseerde VM met 512 MB RAM, 20 GB schijfruimte en 1 TB overdracht.
  • DigitalOcean verslaat veel andere VPS-concurrenten
  • De technische ondersteuning van DigitalOcean is geweldig
  • IPv6 voor droplets
  • Automatische back-ups voor de minst dure serverconfiguratie kosten normaal gesproken slechts een dollar / maand

Nadelen

  • Het heeft niet zoveel ruwe CPU-kracht als Linode.
  • DigitalOcean heeft geen SAN.
  • DigitalOcean biedt geen Windows-VPS'en

Uptime en betrouwbaarheid

Digital Ocean heeft strategisch verschillende datacenters in Amerika en Europa opgezet om hun klanten 100% uptime en topsnelheid te bieden. Ze hebben hun primaire datacenter opgezet in New York, Toronto, San Francisco, Londen, Amsterdam en Frankfurt. Hun datacenters hebben een efficiënt beveiligingssysteem en worden 24/7 bewaakt door het personeel en proactieve beheertools. Hun datacenter is bestand tegen extreme weersomstandigheden. Elk centrum is redundant en volledig in staat om back-up te bieden in geval van stroomuitval. Ze maken regelmatig een back-up van uw gegevens.

Klantenservice

Klantenservice is een van de belangrijkste elementen, u heeft een goed kanaal nodig waarmee u contact kunt opnemen met uw webhostprovider, dus als er een probleem is, kunt u dit snel oplossen. Digital Ocean biedt ondersteuning aan hun klanten via live chat en ticketsysteem. Om een ​​ticket aan te maken, moet u uw naam, e-mailadres, onderwerp en het probleem waarmee u wordt geconfronteerd invoeren. Ze reageren binnen een uur op uw ticket. Er is ook een optie voor livechat op hun website, het duurt een paar minuten om verbinding te maken met een agent. Hun agenten zijn erg geduldig, behulpzaam en ervaren. Digital Ocean klantondersteuningsteam wordt gewaardeerd door de klanten op verschillende webhostforums.

Ze zijn ook erg actief op Facebook en Twitter, dus daar neem je contact met ze op. Digital Ocean heeft een grote kennisbasis, ze hebben stapsgewijze tutorials beschikbaar voor alles wat er te leren valt. U hoeft geen technisch expert te zijn om ze te begrijpen.

Control panel

Digital Ocean biedt een op maat gemaakt bedieningspaneel aan zijn klanten; hun bedieningspaneel is heel eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Het is heel eenvoudig om een ​​VPS te maken, het enige wat je hoeft te doen is het datacenter en de grootte van de VPS selecteren, en de Linux-distro die je wilt. Het duurt niet langer dan een minuut om een VPS droplet te maken.

De enige tegenvaller is dat ze geen Windows-servers aanbieden. Het heeft ook een teamaccountoptie waarmee u de toegang kunt delen zonder facturerings- of inloggegevens te hoeven delen. Hun DNS-beheerfunctie maakt het gemakkelijk voor u om meerdere domeinen te beheren.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een betrouwbare webhost die u kan helpen uw bedrijf online te laten groeien, moet u voor Digital Ocean gaan, worden ze gecrediteerd als de 2nd grootste webhost-serviceproviders en hebben applaus ontvangen van veel grote publicaties en websites. Ze zijn een van de goedkoopste cloudhosting-serviceproviders, hun ultramoderne datacenters zijn uitgerust met de nieuwste technologie en hoogwaardige hardware.

Al hun datacenters zijn uitgerust met dieselgeneratoren en omvormers voor back-ups in geval van stroomuitval, hun klantenservice is van topklasse en zoals verteld door hun klanten, hoeft u zelden contact met hen op te nemen, omdat u nooit problemen zult ondervinden. U kunt kiezen voor maandelijkse of uurfacturering, wat ideaal is voor kleine bedrijven en nieuwkomers. Dus stop met lezen en neem een ​​abonnement bij een van de meest gereputeerde webhosts.

Digital ocean

Bekijk onze andere blogs

1

Contacteer ons